Γεροβασίλη:Τα ιδιωτικά κανάλια προτίμησαν εκπομπές μαγειρικής από τη σύνοδο

Δριμεία επίθεση στα ιδιωτικά κανάλια, κανένα από τα οποία δεν έκρινε ως δημοσιογραφικά ενδιαφέρουσα την σύνοδο της Αθήνας και δεν διέκοψε σε κανένα σημείο το πρόγραμμα του, προτιμώντας να προβάλει επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής παρά τις δηλώσεις δύο προέδρων Δημοκρατίας και 4 πρωθυπουργών, εξαπέλυσε η κυβερνητκλη εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης.

Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών.

Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here