Γερμανός τουρίστας σε ταξιτζή: «Χρωστάτε λεφτά στη Γερμανία, δεν πληρώνω»

Επεισοδιακή κατάληξη είχε μια κούρσα των 40 ευρώ στην Κρήτη (προς το αεροδρόμιο Ηρακλείου) όταν οι Γερμανοί επιβάτες αρνήθηκαν να πληρώσουν λέγοντας αρχικα ότι είχαν προπληρώσει τη διαδρομή αυτή στο πακέτο της εκδρομής τους και καταλήγοντας στο «δεν πληρώνω, γιατί εσείς χρωστάτε λεφτά στη Γερμανία»

Ο οδηγός του ταξί ειδοποιήσε την αστυνομία και τότε οι Γερμανοί πρότειναν μετά από πιέσεις να καταθέσουν το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό όταν θα έφταναν στην Γερμανία. Ο οδηγός του ταξί δεν δέχτηκε και οι τουρίστες αναγκάστηκαν να πληρώσουν.

Οι τουρίστες μπορεί όντως να είχαν την εντύπωση ότι το ταξί περιλαμβανόταν στο πακέτο που προπλήρωσαν στην Γερμανία,  όμως ούτε το απέδειξαν ούτε ευθυνόταν το ταξί, αφού αυτό ειδοποιήθηκε από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και όχι από τουριστικό γραφείο. Επιπλέον, ακόμα κι αν αισθάνθηκαν ότι έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης από το πρακτορείο τους, αυτός ασφαλώς δεν ήταν λόγος να επικαλεσθούν χρέη… της Ελλάδας προς τη Γερμανία για να αρνηθούν την καταβολή του κόμιστρου.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here