Β. Μουλόπουλος προς Β. Κικίλια.: Πήγα στον ΔΟΛ για χρόνια πολλά

 

Επιστολή-απάντηση στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της ΝΔ Β. Κικίλια, για την συνάντηση Ψυχάρη-Μπόμπολα και την παρουσία του σε αυτήν, έδωσε ο Β. Μουλόπουλος. Στην επιστολή του ο κ. Μουλόπουλος, δεν λέει ευθέως εάν παρέστη ή όχι στη συνάντηση, επιβεβαιώνει ωστόσο ότι επισκέφθηκε τα γραφεία του ΔΟΛ στα οποία εργαζόταν επί χρόνια για να πει τα χρόνια πολλά σε παλιούς φίλους, διευθυντές και δημοσιογράφους.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του ο κ. Μουλόπουλος:

Επιστολή Β. Μουλόπουλου προς τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Β. Κικίλια, με κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη

Προς τον κ. Κικίλια, εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ.

Κοινοποίηση προς τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη

κ. ενωμοτάρχα,

ευπειθώς αναφέρω ότι χτες επισκέφτηκα την εφημερίδα το “Βήμα”, εις την οποία δούλεψα για 35 συναπτά έτη, για να ευχηθώ “Καλή Χρονιά” στους παλιούς μου συναδέλφους και πάντα φίλους, διευθυντές, δημοσιογράφους και κλητήρες.

Σας ζητώ ταπεινά συγγνώμην διότι παρέλειψα να ζητήσω την άδειά σας γι’ αυτή μου την ενέργεια. Δεν θα επαναληφθεί.

Από σήμερα θα αναφέρω και θα ζητώ την άδεια από τις υπηρεσίες σας για όλες μου τις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.
Με τιμή

Βασίλης Μουλόπουλος

………………………

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση ακόμη δεν έχει ενημερώσει με ποια ιδιότητα παρέστη ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της “Αυγής”, κ. Βασίλης Μουλόπουλος στη συνάντηση με τον κ. Ψυχάρη και τον κ. Μπόμπολα.

Ας ενημερώσει επίσης την ελληνική κοινή γνώμη, αν στη σύσκεψη που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου, με εκπροσώπους των τραπεζών, συζητήθηκε το θέμα του Δ.Ο.Λ.».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here