Βουλευτής των Podemos τόπε και τόκανε: Θήλασε στη Βουλή το μωρό της

Με… αντισυμβατικό τρόπο έγινε η πρεμιέρα της νέας Βουλής στην Ισπανία. Η βουλευτίνα των «Podemos», Καρολίνα Μπεσκάνσα, θήλασε το μωρό της στην πρώτη συνεδρίαση του Κοινοβουλίου την Τετάρτη,  υλοποιώντας προεκλογική της δέσμευση.
Μπορεί ο πρόεδρος των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας να έπαιξε με το μικρό αγοράκι αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τον υπουργό Εσωτερικών, Χόρχε Φερνάντεζ Ντίαζ  που χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως «αξιοθρήνητη» και την βουλευτή των Σοσιαλιστών, Κάρμεν Τσακόν, που δήλωσε ότι «ήταν ειλικρινά περιττό».
ispania.13.1.1
Ο ισπανικός Τύπος έγραψε ότι η βουλευτής ζήτησε από τους φωτογράφους να μην δείξουν το πρόσωπο του μικρού Ντιέγκο. Αρκετοί υποστήριξαν ότι αυτό ήταν ένα τέχνασμα για να τραβήξει την προσοχή πάνω της, καθώς υπάρχει βρεφονηπιακός σταθμός στο κοινοβούλιο της Ισπανίας από το 2006.
Εκείνη απάντησε στους επικριτές της λέγοντας ότι είχε την τύχη να μην χωριστεί από τον γιο της από την μέρα που γεννήθηκε. Ο μικρός Ντιέγκο έκανε την πρώτη εμφάνιση με τη μητέρα του στο κοινοβούλιο την ημέρα της ορκωμοσίας της.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here