Βουλευτής της Ν.Δ ζητεί έρευνα για το «απλήρωτο τιμολόγιο Μαυρίκου»

 

Τη στιγμή που η ηγεσία της ΝΔ και ο πρόεδρος της Κυριάκος Μητσοτάκης σιωπούν στο ερώτημα ποιές δοσοληψίες είχε η ΝΔ με κατηγορούμενο για εκβιασμό εκδότη της Ακρόπολης Π. Μαυρίκο, ένας βουλευτής του Κόμματος ο κ. Σάββας Αναστασιάδης που εκλέγεται στη Β΄ Θεσσαλονίκης, ζητεί πλήρη διαλεύκανση του ζητήματος.  

«Στα θέματα διαφάνειας και εντιμότητας είμαι κάθετος. Και, βεβαίως, αφού έχει ανακύψει τέτοιο θέμα, πρέπει να γίνει έρευνα και αν υπάρχει τέτοιο θέμα να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Δεν δέχομαι και δεν ανέχομαι να υπάρχουν άνθρωποι γύρω μου, άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι, οι οποίοι συμμετέχουν σε τέτοιες διαδικασίες και κυκλώματα. Εάν υπήρξε τέτοιο θέμα, να χυθεί άπλετο φως και να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε ο κ. Αναστασιάδης, μιλώντας στο «Πρακτορείο FM».

Επισήμανε ότι κατά έναν έμμεσο τρόπο υπήρξε και ο ίδιος θύμα εκβιασμού, όταν το όνομα του δημοσιεύτηκε σε λίστα βουλευτών, που φέρονταν ότι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό, ενώ δεν έχει βγάλει. Όπως εξήγησε η λίστα αυτή είχε δημοσιευθεί σε site και εφημερίδες και τότε οι βουλευτές είχαν ζητήσει από την Τράπεζα της Ελλάδος και εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν υπήρξε τέτοια λίστα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here