Βενιζέλος σε Καμμένο: Είσαι αλήτης και αλητάμπουρας!

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου, προκάλεσε ομιλία του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Ο κ. Βενιζέλος τον αποκάλεσε «αλήτη και αλητάμπουρα», λόγω των αναφορών του κ. Καμμένου εναντίον του για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος υπαινίχθηκε ότι στην υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Βενιζέλος με λάθη και παραλείψεις ζημίωσε το δημόσιο συμφέρον με την μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στον επιχειρηματία Ισκαντάρ Σαφά και αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, επιχειρώντας να διασυνδέσει εμμέσως τις δύο υποθέσεις. Άφησε επίσης υπαινιγμούς ότι συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου είναι μέτοχοι στη MIG του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου.

«Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας» του είπε ο κ. Καμμένος.

Ο κ. Βενιζέλος ζητούσε επίμονα από τον προεδρεύοντα Τάσο Κουράκη να πάρει τον λόγο επί προσωπικού, ο οποίος όμως αρνήθηκε να του τον δώσει επιμένοντας ότι πρέπει να αρχίσει την ομιλία του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο βήμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here