Βαλς στη Φρουταγορά της Βαρβακείου Αγορά

Όσοι βρεθείτε απόψε στις 8, στο κέντρο της Αθήνας, μην παραλείψετε να περάσετε από την πλατεία της Φρουταγοράς της Βαρβακείου για μια ξεχωριστή εκδήλωση. Οι επιτυχημένες δράσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Atenistas συνεχίζονται, με μια καλλιτεχνική πρωτοβουλία σε συνεργασία με την πολυβραβευμένη Καμεράτα-Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.

Μετά τη ζεστή ανταπόκριση του κοινού στην πρώτη χριστουγεννιάτικη δράση των δύο φορέων με στόχο τη συγκέντρωση δώρων για παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, η Καμεράτα, ανταποκρινόμενη στην προσπάθεια των Αtenistas να κάνουν την Αθήνα μια πόλη γεμάτη ζωντάνια διοργάνωσαν μια ιδιαίτερη συναυλία.

Το διακεκριμένο αθηναϊκό σχήμα θα ερμηνεύσει υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου τη σύνθεση Κρασί, γυναίκα και τραγούδι, έργο 333 και αποσπάσματα από τρεις αγαπημένες οπερέτες του Στράους: το «Βαλς των λιμνών», έργο 411 από τη Νύχτα στη Βενετία, το «Βαλς του θησαυρού» από τονΒαρόνο-τσιγγάνο και τα «Ρόδα από τον Νότο» από το Δαντελένιο μαντίλι της βασίλισσας.

Ώρα έναρξης 20:00 – Είσοδος ελεύθερη

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here