Α. Νεφελούδης: Δεν υπάρχει θέμα κατάργησης 13ου και 14ου μισθού, ούτε ομαδικών απολύσεων (βίντεο)

Στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ μίλησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, όπου και διαβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ότι «Δεν τίθεται ζήτημα 13ου και 14ου μισθού, δεν πρόκειται να γίνει καμία κατάργησή τους».

Για την κυβέρνηση δεν τίθεται θέμα ομαδικών απολύσεων υποστήριξε ακόμη ο κ. Νεφελούδης, ενώ σε ό,τι αφορά τις αλλαγές στα εργασιακά που αναμένεται να προωθήσει η κυβέρνηση από το Σεπτέμβριο, επισήμανε ότι «πολλά από αυτά που ζητούν οι δανειστές, βρίσκουν σύμφωνους εργοδοτικούς φορείς».

Επίσης, ο γ.γ. του υπουργείου Εργασίας αναφέρθηκε και στην ανάγκη εκσυγχρονισμού του συνδικαλιστικού νόμου, επισημαίνοντας ότι η χρηματοδότηση συνδικαλιστικών οργανώσεων χρήζει εξορθολογισμού.

«Δεσμευτήκαμε να γίνει εισαγγελική έρευνα» τόνισε ο κ. Νεφελούδης για το ζήτημα της εταιρείας ΠΥΡΣΟΣ Security και προσέθεσε ότι «τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά» αναφερόμενος στην περίπτωση του Ledra Hotel, ωστόσο σημείωσε ότι και σε αυτήν την περίπτωση «δεν εκφεύγει της ανάγκης για διερεύνηση».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here