Αύριο στις 11.40 φτάνει στην Αθήνα ο χρυσός για εμάς Σπύρος Γιαννιώτης

Αυριο επιστρέφει στην Ελλάδα  ο Σπύρος Γιαννιώτης, έχοντας στις αποσκευές του το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του, το  Ολυμπιακό.

Μπορεί να είναι ασημένιο, αυτό που τυπικά κατέκτησε χθές στο Ρίο, στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, μπορεί και ο ίδιος τόσο σεμνά να είπε «δεν πειράζει, δικαια το πήρε ο Ολλανδός», αλλά όσοι είδαμε τα δεκάδες ριπλέι, είδαμε και το κεφάλι του Γιαννιώτη να περνάει πρώτο. Απλως στην τελευταία χεριά ή απλωτή, το αριστερό του χέρι πέρασε από κάτω απο το φίνις ενώ ο Ολλανδός, που ΔΕΝ προηγείτο, έκανε στην τυπικά σωστή απλωτή και άγγιξε πρώτος τον τερματισμό με το χέρι.

Ο 36χρονος πρωταθλητής ταξιδεύει μέσω Ρώμης και αναμένεται να αφιχθεί στις 11:40 π.μ. στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα δώσει και  συνέντευξη Τύπου.

Μαζί με τον Γιαννιώτη επιστρέφει επίσης ο εξαιρετικός προπονητής του Νίκος Γέμελος, που υπέβαλε ένσταση για το φίνις και έχει σταθεί ιδιαίτερα στον Ολυμπιονίκη.

1141134

Αύρο επιστρέφει και η αθλήτρια  Κέλλυ Αραούζου, η οποία κατετάγη 11η στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών -και παρότι έκλαψε που δεν τα πήγε καλύτερα, δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασήμαντο να είσαι 11η σε ολόκληρο τον κόσμο!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here