Αυτό είναι αλληλεγγύη! Δείτε τι κάνει μια ολόκληρη γειτονιά για να εμποδίσει την έξωση μητέρας με πέντε παιδιά (ΦΩΤΟ)

Αυτό θα πει αλληλεγγύη!  Στο Μπρίστολ της Βρετανίας, οι γείτονες βγήκαν από τα σπίτια τους και στάθηκαν μπροστά από το σπίτι μιας μητέρας πέντε παιδιών για να μην της κάνουν έξωση.

Σε αυτό το σπίτι ,ζει μαζι με τα πέντε παδιά της η 39χρονη Νίμο Αμπντουλάχι τα τελευταία 12 χρόνια και τώρα ο  ιδιοκτήτης του σπιτιού την ειδοποίησε να εγκαταλείψει το σπίτι γιατί θα της κάνει έξωση.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ο ιδιοκτήτης θέλει να τη διώξει καθώς παραπονέθηκε για την υγρασία του σπιτιού. Καταγγέλλει επίσης ότι κάθε φορά που έκανε παράπονα εκείνος την απειλούσε ότι θα της φέρει την αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες αυτές και υποστηρίζει ότι η οικογένεια του χρωστάει ενοίκια.

Μόλις  οι δικαστικοί επιμελητές εμφανίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας ,το πρωί της περασμένης Τρίτης, βρήκαν απέναντί τους ένα ανθρώπινο τείχος από γείτονες που είχαν παραραχθεί μπροστά από το σπίτι της μητέρας για να εμποδίσουν την  έξωση.

Η Τζένι Ρος της οργάνωσης Acorn για τα δικαιώματα των ενοικιαστών δήλωσε: «Δεν ανεχόμαστε να φέρονται έτσι στους ανθρώπους της κοινότητάς μας. Είναι μια εκδικητική έξωση. Οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα σε αξιοπρεπείς συνθήκες κατοικίας».

«Αυτός ο ιδιοκτήτης και όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την γειτονιά που δεν θα ανεχτούν κάτι τέτοιο. Μένουμε στο δρόμο αυτό και είμαστε μια ενωμένη κοινότητα. Είναι θαυμάσιο το πόσοι άνθρωποι εμφανίστηκαν» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Daily Mail πάντως, η έξωση δυστυχώς, προχώρησε και τώρα η Νίμο και τα παιδιά της βρίσκονται σε ειδικό κατάλυμα προστασίας αστέγων.

Η ίδια η μητέρα  δήλωσε συγκινημένη από το ενδιαφέρον των γειτόνων της: «Σοκαρίστηκα. Είχα μεγάλη υποστήριξη από την οργάνωση και μετά είδα τους γείτονές μου έξω από το σπίτι να με υπερασπίζονται. Ήταν υπέροχο».

 

Πηγή: Daily mail

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here