Αρνήθηκε να τον παντρευτεί και της έριξε οξύ στο πρόσωπο – η ιστορία της Ινδής που εκπροσωπεί μεγάλο οίκο μόδας

Ηταν μόλις 15χρονών όταν οι γονείς της θέλησαν να την παντρέψουν. Με έναν άνδρα πολύ μεγαλύτερο της.  Εκείνη αρνήθηκε κι εκείνος για να την εκδικηθεί την πλησίασε μια μέρα στο δρόμο και της πέταξε οξύ στο πρόσωπο.

«Στην αρχή ήταν κρύο. Λίγο μετά ένιωσα ένα έντονο κάψιμο. Το υγρό άρχισε να καίει και να μου λιώνει το δέρμα», λέει στο BBC για τη στιγμή που το οξύ έπεσε στο πρόσωπο της.

Η Laxmi Saa είναι Ινδή . Κατάφερε όμως να ξεπεράσει την περιπέτειά της που της σημάδεψε τη ζωή . Εγινε ακτιβίστρια και πάλεψε ξεκινώντας μια καμπάνια  στη χώρα της κατά της ανεξέλεγκτης πώλησης  υγρού οξύ. Στην Ινδία περιστατικά σαν κι αυτό που έζησε η ίδια δεν είναι ασυνήθιστα και πάντα τα θύματα είναι γυναίκες.  Δραστηριοποιήθηκε επίσης προς την κατεύθυνση της αυστηροποίησης  των ποινών για τους δράστες παρόμοιων επιθέσεων.

938752_enhanced-12695-1452705399-1.png

Η προσωπική της περιπέτεια ιστορία και η θαραλλέα  στάση της ενέπνευσε χιλιάδες γυναίκες. Τα σημάδια που της άφησε το οξύ στο πρόσωπο δεν την εμπόδισαν στην επαγγελματική της πορεία και μάλιστα σε ένα χώρο που η ομορφιά θεωρείται  προυπόθεση.    Η Laxmi Saa είναι το νέο πρόσωπο  ενός μεγάλου οίκου μόδας. Είναι  η νέα  εκπρόσωπος της φίρμας Viva N Diva Couture .

«Η ευκαιρία να εκπροσωπήσω μία εμπορική φίρμα λειτούργησε σαν μια πλατφόρμα ώστε να μπορέσω να δώσω το παράδειγμα σε γυναίκες σαν έμενα, να τις κάνω να αποκτήσουν κουράγιο και αυτοπεποίθηση παρά την εξωτερική τους εμφάνιση», εξηγεί στο BBC.

«Η ζωή δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε. Γιατί εκεί έξω υπάρχουν πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που μπορούν να δουν τα μάτια μας», λέει η Saa στο video που συνοδεύει την καμπάνια. «Η αληθινή ομορφιά βρίσκεται στα μάτια». 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here