Από Δευτέρα «κλειστά» για τριήμερο τα Τέμπη λόγω εργασιών

Εργασίες για βροχοπροστασία στις 16, 17 και 18 Μαΐου θα κρατήσουν κλειστή την Κοιλάδα των Τεμπών. Όπως ανακοινωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, κατά συνέπεια θα απαγορεύεται η διέλευση στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ, από  τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

Όσον αφορά τα ΙΧ (και τα φορτηγά έως 3,5 τόννων) με  κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται  από  τον κόμβο Πλατυκάμπου προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας – Αγιάς – Αγιοκάμπου – Βελίκας – Κόκκινο Νερό – Στόμιο – Ομόλιο, θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από τη διασταύρωση Στομίου

Οσα ΙΧ και μικρά φορτηγά  έχουν κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης -στον ανισόπεδο κόμβο Κορινού Πιερίας- προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης.

Τα οχήματα που θα προέρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα αναστρέφονται στον ανισόπεδο κόμβο Αιγάνης προς Πιερία.

Από τις ρυθμίισεις αυτές εξαιρούνται τα λεωφορεία των τοπικών ΚΤΕΛ, για μεταφορά κατοίκων μόνο της περιοχής, και  τα φορτηγά, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού χαρακτήρα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here