Απόψε στις 20.30 σβήνουμε τα φώτα του σπιτιού μας – Η » Ωρα της Γης » (Βίντεο)

Απόψε από τις  20.30 έως τις 21.30 για μία  ώρα σβήνουμε τα φώτα του σπιτιού μας . Η εκστρατεία η «Ώρα της Γης» στοχεύει να κινητοποιήσει σήμερα 19 Μαρτίου 2016, εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο για την τήρηση των συμφωνιών που υπογράφτηκαν στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι (COP21) για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
H «Ώρα της Γης» (Earth Hour) γεννήθηκε το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όταν 2.2 εκατομμύρια άνθρωποι και 2.100 επιχειρήσεις ύψωσαν τη φωνή τους ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σβήνοντας τα φώτα για μία ώρα. Η πρωτοβουλία ανήκε στην περιβαλλοντική οργάνωση WWF και τη διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett.

Στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Το αεροδρόμιο της Αθήνας δηλώνει για 8η συνεχή χρονιά «παρών» στην «Ώρα της Γης»,  στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Earth Hour του WWF, σβήνοντας τα φώτα και διακόπτοντας τη λειτουργία ενός από τους δύο διαδρόμους του (δυτικός διάδρομος, 03L/21R και οι τροχόδρομοί του) από τις 20:30 έως τις 21:30.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Ώρας της Γης 2016, θα μειωθεί ο φωτισμός στα κτήρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου. Όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις θα πραγματοποιούνται κανονικά από τον ανατολικό διάδρομο του αεροδρομίου.

Για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, ανακοινώσεις στους αεροσταθμούς θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση του WWF και τη συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here