Αποτροπιασμός και συλλυπήτηρια Παυλόπουλου σε Ερντογάν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του στην Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Π. Παυλόπυολοε, προκειμένου να του εκφράσει τον αποτροπιασμό του για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στην Κωνσταντινούπολη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ελληνικής προεδρίας:
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος είχε σήμερα Δευτέρα, και ώρα 21.45, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προς τον οποίο εξέφρασε τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη του ιδίου και του Ελληνικού Λαού για την χθεσινή βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια προς τον Τουρκικό Λαό και ιδίως προς τις οικογένειες των τραγικών θυμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε εκ νέου τον κ. Ερντογάν ότι στον κοινό αγώνα κατά της τρομοκρατίας τίποτα δεν μπορεί και δεν πρέπει να χωρίζει την Ελλάδα και την Τουρκία. Όλως αντιθέτως η Ελλάδα, όπως και οι λοιποί Εταίροι στο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπαρίστανται ειλικρινώς και εμπράκτως για να εξουδετερωθεί κάθε μορφής τρομοκρατία και πρωτίστως η βάρβαρη τζιχαντιστική τρομοκρατία που διαπράττει εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here