Αποστόλου: Να απομονώσουν οι αγρότες ακραίες συμπεριφορές. Τόσκας: Απαράδεκτα επεισόδια

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Τ. ΜΠΟΛΑΡΗ)

Να απομονώσουν και να καταδικάσουν «αυτές τις ακραίες συμπεριφορές» κάλεσε τους εκπροσώπους των αγροτών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, αναφερόμενος στα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα έξω από το υπουργείο. Από τη πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, χαρακτήρισε απαράδεκτα τα επεισόδια και τόνισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία να περάσουν τρακτέρ από τον ισθμό.

«Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είχαν στόχο να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 1ος όροφος του υπουργείου υπέστη ζημιές και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί εργαζομένων», είπε ο κ. Αποστόλου.

«Είναι κρίμα για την ιστορία του αγροτικού κινήματος να προστεθούν τέτοιες μαύρες σελίδες». Ο δρόμος είναι ένας: ο δρόμος του διαλόγου και αυτόν τον έχει ήδη ανοίξει ο Πρωθυπουργός», κατέληξε ο κ. Αποστόλου.

«Δεν υπήρξε συμφωνία να περάσουν τρακτέρ από τον Ισθμό. Είναι ανακριβές αυτό που ισχυρίζονται οι αγρότες», τόνισε ο κ. Τόσκας και συνέχισε:

» Θέλουμε να διαφυλαχθεί το δημοκρατικό δικαίωμα της διαμαρτυρίας, αλλά και να είναι ειρηνικές οι διαδηλώσεις. Τα επεισόδια που έγιναν είναι απαράδεκτα. Οι απαιτήσεις που υπήρξαν για να ανέβουν οι αγρότες στον χώρο του υπουργείου ήταν απαράδεκτες. Τραυματίστηκαν 10 αστυνομικοί και μεταφέρθηκαν στο 401′.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here