Αποστόλου: Δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω τη συμφωνία για το ασφαλιστικό

«Δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω τη συμφωνία για το Ασφαλιστικό» δηλώνει  ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ό,τι είχαμε υποσχεθεί στους αγρότες ήταν πριν τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού και με βάση ό,τι ίσχυε πριν τις εκλογές, δήλωσε  την ώρα που τα αγροτικά μπλόκα ενισχύονται καθημερινά και ο αγροτικός κόσμος παραμένει σε θέσεις μάχης.

Μιλώντας στο Mega o κ. Αποστόλου τόνισε πως τα όσα είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες ήταν πριν από την καλοκαιρινή συμφωνία με τους δανειστές. «Μετά υπογράψαμε τη συμφωνία» σημείωσε, ο οποίος αμέσως μετά αναρωτήθηκε: «Μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ή όχι;».

Ο κ. Αποστόλου μιλώντας στο Μέγκα,  τόνισε την ανάγκη να συνεχιστεί ο διάλογος με τους αγρότες, είπε ότι ο Πρωθυπουργός καλεί τους αγρότες σε διάλογο, και πως ο ίδιος συζητά με τους αγρότες από τον Οκτώβριο.

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει το αίτημα των αγροτών για απόσυρση του ασφαλιστικού σχεδίου, ο υπουργός απάντησε ότι «αν πάρουμε πίσω τη συμφωνία, υπάρχει ένα θέμα παραμονής της χώρας μας στην ΕΕ, να τα καταλάβουν αυτά». Αναφερόμενος δε στο φορολογικό των αγροτών, ο υπουργός τόνισε ότι το 2016 για το εισόδημα του 2015, οι αγρότες θα πληρώσουν «αυτά που πλήρωσαν το ’14, τα οποία είναι λιγότερα σε σχέση με αυτά που πλήρωσαν για το ’13».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here