Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης του Ακη Τσοχατζόπουλου

 

Απέρριψε για τρίτη φορά το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων το αίτημα αποφυλακισης του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών για τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

«Απορρίπτεται για τρίτη φορά; Μπράβο σας!», είπε ο Ακης Τσοχατζόπουλος απευθυνόμενος στους δικαστές αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης.

Το δικαστήριο συντάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα και δεν έκανε δεκτό το αίτημα του πρώην υπουργού, ο οποίος στην αίτησή του υποστήριζε ότι η παραμονή του στις φυλακές βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του, ενώ ζητούσε να περάσει όσο χρόνο του απομένει, όπως είπε χαρακτηριστικά, με τον ανήλικο γιο του.

Νωρίτερα, είχε ξεσπάσει «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του Ακη Τσοχατζόπουλου και των συνηγόρων της πολιτικής αγωγής, με μία εκ των δικηγόρων του ελληνικού Δημοσίου να καταγγέλλει στο δικαστήριο ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη της επιτέθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Αμεση ήταν η αντίδραση του Ακη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος είπε στους συνηγόρους της πολιτικής αγωγής: «Θα σας κάνω μήνυση. Ντροπή σας να λέτε τόσα ψέματα στο δικαστήριο».

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here