Απολογία της μητέρας της Αννυ: Το παιδί μου δολοφονήθηκε

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Χωρίς να αναφέρει ούτε μια φορά το όνομα του συγκατηγορουμένου πρώην συντρόφου της, η μητέρα της Αννυ απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, καταθέτοντας τη δική της άποψη για τη ζωή της με τον Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ (Σάββα) και τη μικρή κόρη τους.
«Ήθελα να είμαι με τη μικρή . Την είχα στο σπίτι και δεν την χαιρόμουν. Δούλευα απο τις 8 το βράδυ μεχρι τις 8 το πρωί και στη συνέχεια κοιμόμουν για να ξεκουραστώ. Ήθελα να δώσω στο παιδί μου καλύτερη ζωή…», ανέφερε η 25χρονη  Δημητρίνα Μπορίσοβα η οποία κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό κακουργήματος και ψευδορκία.
Οπως είπε, αυτός ήταν και ο λόγος που είχε αποφασίσει να μετακομίσει με την κόρη της στην Γερμανία όπου σκόπευε να παντρευτεί με έναν Γερμανό και να σταματήσει να εργάζεται σε οίκους ανοχής .
«Ήθελα να κάνουμε διακοπές στην Ελλάδα και μετά να παμε στην Γερμανία. Θα πηγαίναμε στη Γερμανία μόνες μας . Έτσι το είχα αποφάσισει εγώ. Ο κύριος  κατηγορούμενος είχε κάποια προβλήματα στη Γερμανία αλλα και ο Γερμανος δεν ήξερε την ύπαρξη του. Άρα  έπρεπε να πάει  να δουλέψει» .
«Εσείς δεν θα ξαναδουλεύατε ; » ρώτησε ο,πρόεδρος
«Οχι … Θα μας συντηρούσε ο Γερμανος, με αγαπούσε και ήθελε να με παντρευτεί».
Πρόεδρος :Τα γνώριζε αυτά ο πρώτος κατηγορούμενος, του τα είχατε πει ;
Κατηγορούμενη :Του είχα  πει πως θέλω να πάω με το παιδί στην Γερμανία . Δεν ήξερε πως ήθελα να παντρευτώ τον Γερμανό. (…) «Ήθελα  να χαρώ το παιδί  μου και δεν πρόλαβα. Ήθελα  να σταματήσω να δουλεύω να πάω στη Γερμανία και να μείνω με το παιδί μου…»

Η 25χρονη υποστήριξε  πως ο πρώην σύντροφος της «ειχε δείξει με τη  συμπεριφορά του πως αγαπούσε το παιδί» και για το λόγο αυτό δεν ένιωθε ανασφάλεια όταν άφησε τη μικρή μαζί του για να ταξιδέψει στην Γερμανία.

«Δεν μου ειχε δώσει ποτέ την εντύπωση πως η Άννυ κινδύνευε . Ειχε μείνει μόνος με το παιδί πολλές φορες τον ήξερα πολλά χρόνια  έκανε τις δουλειές του σπιτιού …Του ειχα πει φεύγοντας να παει το παιδί στην μητέρα του και ειχα την εντύπωση πως εκεινη θα τον βοηθούσε «
Οταν η κατηγορουμένη  κλήθηκε να πει τι πιστεύει η ίδια ότι συνέβη στο παιδί της απάντησε :
«Δεν ξέρω. Οταν η αστυνομία μου είπε » ο σύντροφος σας σκότωσε το παιδί σας» στην αρχη δεν το πίστεψα. Το πρώτο  που σκέφτηκα ήταν πως την έσπρωξε και το παιδί χτύπησε. (…) Τότε όταν έμαθα ότι ο  Νικολάι ήταν μαζί του σκέφτηκα πως εκείνος μου πήρε το παιδί… Σκέφτηκα πως ο Νικολάι απήγαγε το παιδί «.

Πρόεδρος : Σήμερα  ποια ειναι η αίσθηση σας. Αν την έχει σκοτώσει ποιος ειναι ο λόγος αφού όπως λέτε δεν ήταν  βίαιος , ήταν περιστασιακός  χρήστης άρα δεν μπορούσε μα κάνει κάτι πάνω στην τρέλα του. Δεν γνωρίζετε αν ειχε κάποια σεξουαλική  ιδιαιτερότητα με τον συγκατηγορούμενο του Νικολάι. Άρα αν το έχει  κάνει ποιος ειναι ο λόγος;
Κατηγορούμενη :Δεν ξερω . Συνέχεια αναρωτιέμαι πως εγινε αυτό αλλά δεν έχω καταλήξει .
Πρόεδρος :Δεν έχετε ρωτήσει τον σύντροφο σας τι έγινε;
Κατηγορούμενη : Δεν είχαμε επαφή …
(…)
Ενορκος : Πιστεύετε οτι το παιδί σας πέθανε ή δολοφονήθηκε
Κατηγορούμενη : Δολοφονήθηκε

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here