Απειλές της ΙSIS κατά 60 χωρών και Ελλάδας με νέο βίντεο

 

Απειλές κατά της συμμαχίας των δαιμόνων όπως την αποκαλούν, στην οποία περιλαμβάνουν 60 χώρες μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα, εκτοξεύουν σε νέο βίντεο οι τζιχαντιστές του ISIS. Στο διάρκειας περίπου 4 λεπτών προπαγανδιστικό βίντεο, μια πραγματική τηλεοπτική υπερπαραγωγή  οι φανατικοί ισλαμιστές  δηλώνουν ότι θα κατατροπώσουν όλους τους αντιπάλους τους γιατί έχουν σύμμαχο και οδηγό τον Αλλάχ.

Ιδιαίτερη αναφορά κάνουν στις ΗΠΑ και την στρατιωτική μηχανή τους την οποία επιχειρούν να αποδομήσουν, με αναφορές στο Ιράκ  και το Αφγανιστάν και στις αυτοκτονίες των αμερικανών στρατιωτών.Είναι προφανές ότι το βίντεο αυτό εκφράζει περισσότερο τον φόβο τους απέναντι στις εξελίξεις και προσπαθούν να συσπειρώσουν τους δικούς τους οπαδούς, στο περίφημο Χαλιφάτο.

Στο βίντεο ακούγεται μία φωνή σε άπταιστα αγγλικά να λέει: «Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία».

Στο 0:14” εμφανίζονται οι σημαίες των χωρών που απειλεί το Ισλαμικό Κράτος, επειδή έχουν συμμαχήσει εναντίον του. Στη δεύτερη σειρά, πρώτη από αριστερά είναι η ελληνική σημαία.

Η φωνή ακούγεται να λέει: «Εμείς προσκυνάμε μόνο τον Αλλάχ. Αμερική, υποστηρίζεις ότι έχεις τον καλύτερο στρατό στην Ιστορία. Μπορεί να είναι αριθμητικά και από άποψης όπλων, αλλά οι στρατιώτες σου δεν έχουν τη βούληση και την αποφασιστικότητα, είναι ακόμη τρομαγμένοι από τις ήττες σε Αφγανιστάν και Ιράκ. Επιστρέφουν νεκροί ή με τάσεις αυτοκτονίας και πάνω από 6.500 τον χρόνο αυτοκτονούν».

Το βίντεο τελειώνει με ένα απόσπασμα από το Κοράνι: «Αποφασίστε το σχέδιό σας, καλέστε τους συμμάχους σας. Μετά, μην το αφήσετε στο σκοτάδι. Μεταφέρετέ το σε μένα και μην το αναβάλετε».

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here