Απανθρακωμένος άνδρας στο Μαντούδι και ένας νεκρός στον Πηνειό

Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Μαντούδι της Εύβοιας οι πυροσβέστες βρήκαν έναν άνδρα απανθρακωμένο, στη θέση Κυμάσι, στο Γερόβουνο

evia foti ad fg

Είνα άγνωστο αν ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός  όταν κάηκε η σορός του ή ήταν θύμα της πυρκαγιάς.

Επίσης πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό έναν άνδρα από τον Πηνειό, κοντά στη Λάρισα. Σε αυτή την περίπτωση οι πυροσβέστες κλήθηκαν από την ΕΛΑΣ.

Τα στοιχεία και οι συνθήκες θανάτου των δυο ανδρών δεν είναι ακομα γνωστά.

 Σε ό,τι αφορά στο Μαντούδι, την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.  Εξετάζουν αν συμπίπτει η περιγραφή του με κάποιον άνδρα απο τις λίστες εξαφανισθέντων από την ευρύτερη περιοχή και παράλληλα διερευνουν  την σχέση που μπορεί να είχε με την πυρκαγιά.

Η φωτιά δεν είχε τρομερά μεγάλη έκταση και είχε εκδηλωθεί χτες στις 8.30 το βράδυ, σε μια δύσβατη πλαγιά με πεύκα. Τέθηκε υπό έλεγχο αρκετά γρήγορα και στις 10 το βράδυ οι πυροσβέστες βρήκαν την σορό του άνδρα και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όσον αφορά στον άνδρα στο ποτάμι, είναι ηλικιωμένος, εκτιμάται ότι είχε πνιγεί από διημέρου ή τριημέρου και βρέθηκε κοντά στην κοιτη του Πηνειού στο ύψος του παλιού Γενικού Νοσοκομείου.

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here