Αντιπεριφερειάρχης Χίου: «Καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»

Σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα κατά των Τούρκων επιδόθηκε ο αντιπερειφερειάρχης Χίου (εκλεγμένος με το συνδυασμό που στήριξε η ΝΔ) και πρώην βουλευτής της ΝΔ Σταμάτης Κάρμαντζης, με κείμενο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του. Xρησιμοποιώντας πρωτοφανείς εκφράσεις μίσους και επικαλούμενος την ιδιότητά του ως Εφεδρος Επίλαρχος δηλώνει ότι συμφωνεί απόλυτα με το σύνθημα των καταδρομέων μας ο «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος»!

Αλλά δεν σταματά εκεί. Κάνει λόγο για «ένα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο» του οποίου τις ορδές «πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι» μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Τονίζει ότι οι «Οι Ένοπλες μας δυνάμεις είναι ΕΔΩ !Ας δοκιμάσουν και θα δουν», ενώ διευκρινίζει ότι στους «μονοιασμένους και ομόψυχους Έλληνες» χωρούν ακόμη οι Φίλης, Χριστοδουλοπούλου, Ρεπούση, Αναγνωστοπούλου εφόσον μετανιώσουν βεβαίως, βεβαίως…

Αναλυτικά το κείμενο:

Τις τελευταίες δυο ημέρες υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία με τις συνεχείς παραβιάσεις στο εναέριο χώρο μας στις Οινούσσες και τα Ψαρά! Βρίσκεται δε σε εξέλιξη ναυτική άσκηση των Τούρκων!
Το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι, καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος! Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα που πρέπει να λέγεται από τα χείλη όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων απανταχού της γης!

Έχουμε ένα γείτονα άθλιο άπληστο μπαμπέση, βάρβαρο και απολίτιστο, ένα γείτονα βουτηγμένο στο αίμα, πάντα ύπουλο και επικίνδυνο που καιροφυλακτεί πάντα για να χτυπήσει και να αρπάξει χωρίς οίκτο! Γνωρίζουμε δε ότι αυτό το αισχρό κράμα των 50 και βάλε Εθνικών και Θρησκευτικών μειονοτήτων το κανάκεψαν και το δημιούργησαν οι άθλιοι μπάσταρδοι της Αναθεματισμένης Δύσης προαιώνιοι εχθροί του Γένους μας με διάφορους άλλους και τώρα πληρώνουν για αυτά που δημιούργησαν και θα πληρώσουν πολλά ακόμα!

Πρέπει να καταλάβουμε ότι μόνο Ενωμένοι Έλληνες, Έλληνες ομόψυχοι, Έλληνες αδελφωμένοι και μονιασμένοι (σ’ αυτούς τους Έλληνες χωράνε ακόμα μετανιωμένοι όμως, Φιληδες Τασιες Ρεπουσενες και Σιες) μπορούμε να αντισταθούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ορδές περιμετρικά του Έθνους μας και μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και αλήθεια μπορούμε!!

Επειδή υπάρχει αναστάτωση αυτή την ώρα χρειάζεται ηρεμία και ψυχραιμία και έχουν γνώση οι φύλακες! Οι Ένοπλες μας δυνάμεις είναι ΕΔΩ !Ας δοκιμάσουν και θα δουν!!Τέλος αν το ύφος της γραφής μου ξαφνιάσει κάποιους δεν Ζητώ Συγγνώμη διότι αυτό που μας έχει ρημάξει τελικά είναι ο καθωσπρεπισμός έχοντας χάσει την αυθεντικότητα μας!! Πατριώτες ας σηκωθούμε από τους καναπέδες μας ας ξαναβρούμε την χαμένη Ελληνική ψυχή μας για να πορευτούμε στο αύριο! Φυσικά τούτες τις στιγμές είναι η ευκαιρία να μετρήσουμε και πόσους πατριώτες πολιτικούς ηγέτες έχουμε και πως θα αντιδράσουν επιτέλους για να σταθούν επάξια στο ύψος των περιστάσεων!!!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο κ. Κάρμαντζης αναγκάστηκε να δώσει διευκρινήσεις:

«Η ανάρτηση μου, δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Ελληνικός και Τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές», λέει χαρακτηριστικά.

Τον αποδοκιμάζει η περιφερειάρχης

«Λυπάμαι για την τοποθέτηση του κ. Σταμάτη Κάρμαντζη. Την αποδοκιμάζω. Φυσικά δεν εκφράζει την περιφέρεια» δήλωσε η κ. Καλογήρου. Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης με ανάρτησή του σε κοινωνικά δίκτυα επιτέθηκε τόσο εναντίον της γειτονικής χώρας με φράσεις όπως «καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος», όσο και σε χώρες της Δύσης κάνοντας λόγο για «μπάσταρδους», αλλά και εναντίον στελεχών της ελληνικής κυβέρνησης. – See more at: https://left.gr/news/apodokimazei-i-perifereiarhis-vor-aigaioy-tis-akrodexies-diloseis-karmantzi#sthash.GE9ECCG7.dpuf

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here