Αντιπαράθεση Μουζάλα-Βαρβιτσιώτη για τα hot spot

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

AdTech Ad

«Η κατάσταση στα hot spot στα νησιά είναι κακή. Παίρνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί» είπε ο κ. Μουζάλας απαντώντας στη Βουλή σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του τομεάρχη Μετανάστευσης της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο κ. Μουζάλας καταλόγισε, όμως, ταυτόχρονα στη ΝΔ ότι υπονόμευσε τη λύση. «Η κατάσταση στα νησιά είναι άσχημη γιατί το κόμμα σας έπαιξε έναν άσχημο ρόλο» είπε ο κ. Μουζάλας στον κ. Βαρβιτσιώτη και καταλόγισε στην αξιωματική αντιπολίτευση ότι εκμεταλλεύτηκε με λαϊκιστικό τρόπο την «κούραση» των νησιωτών από το πρόβλημα, υποδαυλίζοντας τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών προς την εξεύρεση λύσης.

Ο κ. Μουζάλας αντάλλαξε και πολύ σκληρές εκφράσεις με τον κ. Βαρβιτσιώτη ο οποίος τον χαρακτήρισε ψεύτη και καταλόγισε στην κυβέρνηση «ανικανότητα» διαχείρισης της κατάστασης. «Αυτά που λέτε στερούνται σοβαρότητας» είπε ο κ. Μουζάλας στον τομεάρχη της ΝΔ και άφησε υπαινιγμούς για την υπόθεση στο Φαρμακονήσι. «Βαρύνεστε κύριε Βαρβιτσιώτη. Δεν είναι καλό να μιλάτε για καταγγελίες. Ο κόσμος έχει μνήμη» τόνισε ο κ. Μουζάλας.

Από την πλευρά του ο κ. Βαρβιτσιώτης κάλεσε τον κ. Μουζάλα να ζητήσει «συγγνώμη» και του καταλόγισε ότι «επιρρίπτει την ευθύνη για τη δική του απραξία στην αντιπολίτευση». «Ο κ. Μουζάλας περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι και λέει ότι δεν τα κατάφερα όλα. Οι υπουργοί είναι για να αναλαμβάνουν ευθύνες» ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Εν τω μεταξύ ο κ. Μουζάλας ισχυρίστηκε ότι είναι «παραπληροφόρηση» οι αναφορές σε απαγόρευση φωτογραφήσεων στην Μόρια. «Δεν έχουμε απαγορεύσει τις φωτογραφήσεις στη Μόρια. Δεν είναι αληθές» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here