«Αντάρτικο» από νεολαίους κατά της Ζωής

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Με βαριές καταγγελίες κατά της Πλεύσης Ελευθερίας συνόδευσε την αποχώρησή του από το κόμμα, το μέλος της νεολαίας Μιχάλης Κριθαρίδης, κάνοντας λόγο για «επικίνδυνο, ανελεύθερο, αντιδημοκρατικό μόρφωμα που δεν έχει σχέση με την Αριστερά» αλλά και συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα σε αυτό.

Πυρά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου εκτοξεύει και ένα άλλο μέλος της νεολαίας και επίσης ιδρυτικό στελέχος, η Μαρία Σπανού.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μ.Κριθαρίδης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι εργαζόμενοι  «υφίσταντο σχεδόν σε καθημερινή βάση μια απαράδεκτη συμπεριφορά μέσα σε ένα κόμμα το οποίο υποτίθεται πρέσβευε και διακήρυττε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες και δημιουργήθηκε για να προστατέψει την κοινωνία και τους ανθρώπους».

 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Εντύπωση δε, προκαλεί και η ανάρτηση ενός άλλου μέλους και ιδρυτικού στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας, της

Η Μαρία Σπανού,  απευθύνεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Τwitter στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, γράφοντας: «ZoeKonstant ευτυχώς τα ψέματα σας δεν μπορούμε να τα δούμε διότι ο συνεργάτης σας μας έχει block γιατί αυτή είναι η δημοκρατία σας!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here