Αντίο στον «άγγελό του» είπε ο Νικολόπουλος

Την 17χρονη κόρη τους Νίκη αποχαιρέτησαν σήμερα το  απόγευμα στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας ο  βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος και η πρώην δημοτική σύμβουλος σύζυγός του Τασία Μανωλοπούλου. Σε βαρύ κλίμα, «αντίο» είπαν και τα αδέλφια της Νίκης, η Αφροδίτη, ο Ιωάννης και ο Ανδρέας.

Πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το ιερό ναό, θέλοντας να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Νίκης.

κηδεία Νικης Νικολοπούλου

Παρόντες  ήταν πολλοί πολιτικοί, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ριζούλης, οι βουλευτές της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης και Μάριος Σαλμάς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι πρώην βουλευτές Βασίλης Μπεκίρης, Απόστολος Ανδρεουλάκος, Πέτρος Μαντούβαλος, Γιώργος Καλαντζής, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Μαρία Κυριακοπούλου, Δημήτρης Σκαμνάκης, Θανάσης Νταβλούρος, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων κ.ά.

Ο Νίκος Νικολόπουλος και η Τασία Μανωλοπούλου έλαβαν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους, η οποία πάλεψε για 10 περίπου ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου. Οι επεμβάσεις για τις δωρεές των οργάνων τελείωσαν σήμερα στις 6 τα χαράματα (ήπαρ, μάτια, νεφροί)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here