Ανοικτή Τέχνη: Divercity-Eκθεση ζωγραφικής και σκηνογραφίας-ενδυματολογίας

Η «Ανοιχτή Τέχνη» μας καλεί στην έκθεση ζωγραφικής και σκηνογραφίας/ενδυματολογίας: DiverCity, με έργα των σπουδαστριών και των σπουδαστών της περασμένης περιόδου.
Με τον τίτλο Divercity θέλουμε να τονίσουμε πως η έκφραση, μέσα από την δημιουργία και την τέχνη, υποστηρίζει την διαφορετικότητα της σκέψης και των αντιλήψεων, της αισθητικής, της κοινωνικής, της πολιτισμικής και όποιας άλλης… μέσα στην ίδια πόλη, στον ίδιο τόπο, στον ίδιο χώρο!
Την έκθεση επιμελείται η εικαστικός Γεωργία Δαμοπούλου, που διδάσκει από την πρώτη μέρα στην «Ανοιχτή Τέχνη», και η σκηνογράφος Λαλούλα Χρυσικοπούλου που αποχωρεί ύστερα από τρία χρόνια γόνιμης συνεργασίας που σφραγίσθηκε από τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και το ήθος της. Την ευχαριστούμε θερμά.
Την Παρασκευή 14-10-2016, στις 7:15, σας περιμένουμε, λοιπόν, στα εγκαίνια της τρίτης, κατά σειρά, έκθεσή μας που θα διαρκέσει έναν μήνα.
Στην έκθεση ζωγραφικής συμμετέχουν οι: Παρασκευή Γκογκορώση, Μαριάννα Ευμολπίδου, Μάρθα Μαγείρου, Κάθρην Τσιριγκούλη, Γωγώ Πιτσόκου, Γιάννα Σακκή, Μαίρη Φίλια. Στην έκθεση σκηνογραφίας/ενδυματολογίας: οι Κατερίνα Βουτσαδάκη, Ναταλία Μοσχοπαίδη, Μαρίνα Νάστου, Ειρήνη Πετράκη. 
 
 
 
Φιλελλήνων & Ναυάρχου Νικοδήμου 2,Σύνταγμα
Tηλ.: 210 32 27 188
Emailinfo@anoixtitexni.gr
www.anoixtitexni.gr
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here