Αννα Παπαδημητρίου: Stop bullying band

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΙΟΥΣΗ

To πρώτο θεματικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων ενάντια στην οποιαδήποτε μορφή βίας, είναι γεγονός!
Οι εκδόσεις Άγκυρα, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Νίκου Μιχαλόπουλου με τίτλο «Θες να παίξουμε;», διοργανώνει το πρώτο θεματικό διαγωνιστικό φεστιβάλ μαθητικών συγκροτημάτων. Μιλάμε με την εκδότρια Αννα Παπαδημητρίου.

-Tι είναι το φεστιβάλ;

Το Stop Bullying School band Contest Festival στοχεύει να ευαισθητοποιήσει, όσο μπορεί περισσότερο, τα παιδιά και τους νέους ώστε να ενεργοποιηθούν και να αναλάβουν έναν ενεργό ρόλο
ενάντια στην κάθε μορφή βίας, συμβάλλοντας έτσι για έναν κόσμο καλύτερο!

-Κανόνες και όροι;

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα συμμετάσχουν live ερασιτεχνικά συγκροτήματα ή ορχήστρες με χορωδία και solo φωνή ή ένα μουσικό όργανο και μια φωνή, μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γίνουν οι δημιουργοί ενός τραγουδιού (διάρκειας 2-4 λεπτά, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους (ελληνικά ή αγγλικά), με θέμα ενάντια στον ενδοσχολικό εκφοβισμό! Το τραγούδι τους θα πρέπει να σταλεί σε ένα αρχείο mp3, προκειμένου η επιτροπή να τα ακούσει, να τα αξιολογήσει και να επιλέξει τα 10 από τα αυτά που θα παιχτούν Live στον διαγωνισμό !

-Βραβεία και έπαθλα;

Οι 5 πρώτοι διαγωνιζόμενοι που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία (60% των κριτών & 40% του κοινού) θα συμμετάσχουν με το τραγούδι τους στο Cd που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ . Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στο τέλος της παρουσίασης και μετά την ψηφοφορία των κριτών και την καταμέτρηση των ψήφων του κοινού. Οι εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ, ευελπιστούν πως το School band Contest Festival θα γίνει θεσμός. Ας ενώσουμε τις φωνές μας και ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί: Stop Bullying!
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο Stop Bulling School band Contest Festival 2017 στο www.e-agyra.gr έως 17 Δεκεμβρίου 2016.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here