Ανθιμος: Δεν θέλω πρόσφυγες στη Θεσσαλονίκη – εθνική προδοσία η δήλωση Μουζάλα

 

«Είμαι αντίθετος στη φιλοξενία των διαφόρων μεταναστών. Μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, για πλείστους όσους λόγους, εγώ προσωπικά σαν επίσκοπος και εκπρόσωπος τη τοπικής εκκλησίας που έχει ιστορία 2.000 χρόνων, δεν θα ήθελα να εγκατασταθούν, διότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς στη συνέχεια θα επακολουθήσει».

Οι δηλώσεις ανήκουν στον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο και έγιναν με αφορμή το θέμα που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του κ. Μουζάλα ο οποίος αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία.

» Όταν ένας υπουργός αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία αυτό αποτελεί καρφί στην καρδιά των Ελλήνων», είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης και συνέχισε: «Η αντίδραση μέσα στον ψυχισμό του ελληνικού λαού είναι τόσο σκληρή και τόσο απαιτητική για εκδίκηση, δηλαδή την ώρα που χανόμαστε, την ώρα που έχουμε τόσο τραγικά θέματα ένας υπουργός να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία θεωρείται ότι είναι μια εθνική προδοσία», πρόσθεσε ο  Άνθιμος.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Ψεύδεται για να κερδίσει εντυπώσεις…αν δεν θέλει πρόσφυγες να υπογράψει κατά του λαθρομεταναστευτικού ..Εδώ συλλέγουμε υπογραφές ΚΑΤΑ (του λαθρομεταναστευτικού και της βίαιης κατάλυσης του Συντάγματος)
  εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης και υπογράφουμε με μπλε μελάνι( στο σχετικό που παραδίδουμε στην αστυνομία και στο δήμο βάζουμε φωτοτυπείeς των υπογράφων . Τις αρχικές τις κρατάμε πάντα εμείς ) Για ότι πληροφορίες πείτε μου)
  Και υπόψιν, ότι σε περιόδους κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος,(όπως είναι τούτη η περίοδος που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα) η υπόθαλψη του λαθροπροσφυγικού, εκτός των άλλων συνιστά και συνέργεια σε βίαιη κατάλυση του συντάγματος. Και διώκεται βάσει του Αρθρου 120,από τους ίδιους τους πολίτες με αυτοδικία ακόμη και με εκτέλεση.
  Βάσει Συντάγματος. οι πολίτες δικαιούνται και οφείλουν τούτη την περίοδο κατοχής, να εκτελούν ( να σκοτώνουν δηλαδή) όποιον συνεργεί στη βίαιη κατάλυση του Συντάγματος.
  Π.Χ, Δημάρχους που εγκρίνουν στην περιοχή τους εγκατάσταση λαθρομεταναστών, συμβούλους, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ που δεν αντιδρούν και που συναινούν και υποθάλπτουν το λαθρομετανατευτικό ακολουθώντας εν μέσω κατοχής αντισυνταγματικές εγκυκλίους, υπουργούς που ενεργούν προς την κατεύθυνση του αφελληνισμού της χώρας μέσω του λαθρομεταναστευτικού, της παιδείας , κ α.
  Επειδή το Σύνταγμα δίνει αυτό το δικαίωμα σε όλους τους πολίτες, γι αυτό το λόγο είναι που προσπαθούν απεγνωσμένα να το αναθεωρήσουν.
  Και προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιον νομικό, συνταγματολόγο ή άλλο δικαστικό όργανο.)
  Η ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος (άρθρο 120 παρ. 4) ορίζει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
  κοινοποιήστε
  Να το κοινοποιήσετε ετούτο και
  Προκαλώ εδώ δημόσια τον όποιο νομικό ή συνταγματολόγο.
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206876981142967&set=gm.1126153480784442&type=3&theater
  ΕΔΩ ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ
  https://www.facebook.com/notes/mastrogiannis-tasos/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89/1583868808583538
  Ξυπνήστε εκεί στο Ωραιόκαστρο …Και Για να μη σας δουλεύουν αυτά τα καθάρματα και σας εκφοβίζουν με δήθεν μηνύσεις για ρατσισμό , δείτε εδώ όπου πριν 4 μήνες τους απειλήσαμε (βάσει Συντάγματος)με εκτέλεση. Απειλητικό το οποίο παρέλαβαν μέσω της εισαγγελίας και έτσι αποτρέψαμε υπουργική απόφαση εγκατάστασης λαθροπροσφυγων στην Τροιζήνα. Δες εδώ το επίσημο επικυρωμένο απειλητικό βάσει συντάγματος κατα της ζωής των εμπλεκομένων που υποθάλπτουν το λαθρομεταναστευτικό, στην καρφιτσωμένη ανάρτηση τούτης εδω της σελίδας …https://www.facebook.com/groups/299190243480774/?fref=ts

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here