Η ανάρτηση της Φωτεινής Λεντάκη για τον θάνατο του Παττακού

«Δεν ξεχνούμε, αλλά συγχωρούμε είναι το μόττο των γνήσια δημοκρατικών ανθρώπων!», έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook η Φωτεινή Λεντάκη, σύζυγος του βασανισμένου από την Χούντα Ανδρέα Λεντάκη για τον θάνατο του Στ.Παττακού.
Το μήνυμά της στο Facebook

«Ένας συνεπής με τις αρχές του στρατοκράτης ήταν. Απόδειξη ότι πέθανε λίγες ώρες μετά την διάρρηξη, που του έκλεψαν το μετάλλιο ανδρείας.

Στο πνεύμα που μίλησε γι’ αυτούς ο Ανδρέας Λεντάκης στην Βουλή, άγρια βασανισθείς μέχρις και εικονικής εκτέλεσης από την χούντα, αλλά με μεγαλείο ψυχής, ότι «η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από μερικούς υπερήλικες -είχαν περάσει τα 85- ούτε είναι εκδικητική» και πρότεινε την αποφυλάκιση τους, εγώ θα πω καλό ταξίδι!

Δεν ξεχνούμε, αλλά συγχωρούμε είναι το μόττο των γνήσια δημοκρατικών ανθρώπων!

Και μην διανοηθεί κανείς να μου την πέσει ως «αντιστασιακός» ή αριστερός, γιατί όπως έλεγε ο Ανδρέας Λεντάκης. «Εάν είχαν κάνει αληθινά αντίσταση οι μισοί από όσους παριστάνουν τους αντιστασιακούς, η δικτατορία δεν θα είχε αντέξει ούτε επτά μέρες, όχι επτά χρόνια»….Τέρμα με τις υποκρισίες και τους τσάμπα αντιστασιακούς!»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here