Αναβάλλεται λόγω έντασης και απεργιών το Συνέδριο για το Ασφαλιστικό του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου

 

 

Pressroom

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, λόγω… της τεταμένης ατμόσφαιρας και των κινητοποιήσεων, το Συνέδριο το οποίο είχε προγραμματιστεί να γίνει την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου για το Ασφαλιστικό, με πρωτοβουλία του Ελληνό – Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Με έκτακτη ανακοίνωση το ΕλληνοΑμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναφέρει ότι «επιθυμεί μέσα από τις πρωτοβουλίες του να συνδράμει στην αναζήτηση λύσεων για κρίσιμα θέματα της οικονομίας και επιχειρηματικότητας μέσα πάντα από δημιουργικό διάλογο και ανταλλαγή τεκμηριωμένων θέσεων με την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων». Στο πλαίσιο αυτό είχε προγραμματίσει την διεξαγωγή συνεδρίου πάνω στο μείζον ζήτημα του Ασφαλιστικού, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, με την συμμετοχή σχεδόν όλων των εμπλεκομένων φορέων.

«Λόγω όμως της κλιμακούμενης τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και των διαφόρων κινητοποιήσεων», αναφέρεται στην ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε εκτάκτως το απόγευμα της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου, «αντιλαμβανόμαστε ότι δεν θα μπορεί να υπάρξει ο ανοικτός διάλογος που επιθυμούσαμε και συνεπώς είμαστε υποχρεωμένοι και με αίσθημα ευθύνης να προχωρήσουμε στην αναβολή αυτού του συνεδρίου. Σε εύθετο χρόνο θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here