Αμεσα νέα Διάσκεψη προέδρων για ΕΣΡ με άσκηση πίεσης στη ΝΔ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Πρωτοβουλία για άμεση σύγκληση νέας διάσκεψης προέδρων θα αναλάβει ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης με στόχο να μεγιστοποιηθεί η πίεση στη ΝΔ προκειμένου να συμφωνήσει στη συναινετική συγκρότηση του ΕΣΡ.

AdTech Ad

Η συναίνεση του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού στη σημερινή διάσκεψη των προέδρων δημιουργεί  στην κυβέρνηση αισιοδοξία ότι τα 4 μέλη της ΝΔ, (Β. Μεϊμαράκης, Γ. Τραγάκης, Ν. Δένδιας, Ν. Κακλαμάνης) θα συναινέσουν στη πρόταση Βούτση. Για να μην υπάρξουν άλλες επιπλοκές, αποφασίσθηκε να μην κατατεθεί ρύθμιση για το προσωρινό καθεστώς των αδειών,αλλά να δοθεί προτεραιότητα στη συγκρότηση του ΕΣΡ.

Ηδη η συνδιαμόρφωση και υπερψήφιση της πρότασης Βούτση από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, προκάλεσε σύγκρουσή τους με τη ΝΔ. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης είπε ότι  στο « ρεσιτάλ ανευθυνότητας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε σήμερα  η ΝΔ». Ο Ν. Δένδιας καταλόγισε σε ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ότι ήρθαν σε διακριτική συνεννόηση με την κυβέρνηση υπέρ της συγκρότησης ΕΣΡ. Απαντώντας ο Ανδρέας Λοβέρδος καταλόγισε διγλωσσία στα στελέχη της ΝΔ και κάλεσε τον κ. Δένδια να είναι πιο προσεκτικός όταν απευθύνει τέτοιες κατηγορίες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here