Αλ Τσαντίρι… Αδωνι

Η καλύτερη διαφήμιση στην καλύτερη στιγμή.  Τέσσερις μέρες πριν από τις εκλογές της Νεας Δημοκρατίας, ο υποψήφιος αρχηγός  της, Αδωνις Γεωργιάδης  αποφάσισε να παίξει στο  «Αλ Τσαντίρι » του Λάκη Λαζόπουλου . Ο ηθοποιός αρνήθηκε κι έτσι το επεισόδιο παίχτηκε  έξω από το θέατρο Βέμπο  όπου εγκαταστάθηκε ο Αδωνις υποστηρίζοντας ότι ο Λαζόπουλος τον εξύβρισε.  Εκεί άρχισε να τουιτάρει για να ξέρουμε τι μας γίνεται…

Οι θεατές μπορεί να μην είδαν τον Αδωνι στο Τσαντίρι , τον απόλαυσαν όμως ζωνταντά σε όλες τις  τηλεοπτικές  εκπομπές οπου μετέφερε το θέμα, σήμερα Τετάρτη από νωρίς το πρωί.

Δείτε πως  ο Αδωνις  ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις κινήσεις του, έξω από το θέατρο Βέμπο το βράδυ της Τρίτης.

 

Ωρα 11:  «Έμαθα ότι ο Λάκης πάλι με εξύβριζε, λέω να πάω μία βόλτα από το Θέατρο Βέμπω… τι λέτε;», έγραψε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Ωρα 11.15: «Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να μου δώσει τον λόγο στην εκπομπή του. Εγώ δεν φοβάμαι τον Λάκη και θέλω μία ΝΔ που δεν θα τον φοβάται επίσης…», «τιτίβισε» ο κ. Γεωργιάδης.

Ο Λάκης  Λαζόπουλος όταν  πληροφορήθηκε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν έξω από το θέατρο, του απάντησε πως μπορεί να τον δει και να μιλήσει μαζί του μετά το τέλος του «Αλ Τσαντίρι» καθώς, όπως είπε, πρόκειται για τη δική του παράσταση.

Καλή επιτυχία Αδωνι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here