Αλίκη-Μαρίνα Παππά: «Η Τέχνη της ποδιάς»

 

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΟΥΣΗ

Σπούδασε communication & advertising στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδας Deree. Πάντα ήθελε να ζωγραφίζει αλλά νόμιζε πως δεν θα τα καταφέρει έτσι και δεν προσπάθησε ποτέ μέχρι που το αποφάσισε να το δοκιμάσει τον τελευταίο χρόνο. Μιλάμε με την  Αλίκη-Μαρίνα Παππά.

-Με τις ποδιές πως ασχοληθήκατε;

Τυχαία. Ξεκίνησα το ράψιμο σαν χόμπι πριν από ένα χρόνο θέλοντας να γεμίσω τον ελεύθερο μου χρόνο στην πορεία άρχισα να δημιουργώ και να σχεδιάζω ποδιές.

-Πού απευθύνεστε;

Η δουλειά μας απευθύνεται σε μεγάλο κοινό καθώς υπάρχουν πολλά επαγγέλματα και περιστάσεις που θα μπορούσε να φορεθεί μια ποδιά. ( βάπτιση, κάποια επίσημη περίσταση, δώρο με συγκεκριμένη θεματολογία, café, cocktail bars, εστιατόρια, chef, κρεοπωλείο, salon manicure, κομμωτήριο, εργαστήριο  οπτικών, ως αναμνηστικό δώρο με συγκεκριμένο θέμα, -σας γράφω ενδεικτικά κάποιες απο τις δουλειές μου-).

-Η θεματολογία σας;

Εξαρτάται είτε από κάποια έμπνευση δίκη μας είτε από συγκεκριμένη παραγγελία. Μπορεί να είναι ένα θέμα ρομαντικό, παραδοσιακό, μοντέρνο, κλασικό, πάντα εξαρτάται από το τι μας ζητείται δεν υπάρχουν όρια προσπαθούμε να διαβάσουμε τον χαρακτήρα του ενδιαφερόμενου ώστε να δημιουργήσουμε κάτι που τον χαρακτηρίζει .

-Υπογράφετε;

Τον τελευταίο καιρό η δουλειά μας υπογράφεται ως A&C , μιας και πλέον δουλεύουμε μαζί με την αδερφή μου Χριστίνα Παππά, η οποία ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία με τη ζωγραφική και έχει σπουδάσει interior design & architecture στο κολέγιο ΑΚΤΟ.
Προς το παρόν μπορεί κάποιος να δει τη δουλειά μας στη σελίδα μας στο Facebook : Alice handmade aprons , Instagram: alice_and_christina και να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: ac.alicechristina@gmail.com . Απο τις τελευταίες μας δημιουργίες και προσπάθειες ειναι t-shirts, καπέλα, και banners διακοσμητικά σημαιάκια  για διακόσμηση.

-Τι λέει για τη δουλειά σας ο κόσμος;

Είναι χαρά μας να βλέπουμε εκδηλώσεις θαυμασμού για τις δημιουργίες μας καθώς μέσα από αυτό προσπαθούμε περισσότερο να δημιουργήσουμε μοναδικά και ιδιαίτερα κομμάτια για τον καθένα και να γινόμαστε καλύτερες.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπραβο στα κοριτσια..ειναι υπεροχες κ η δουλεια τους αψογη κ τελεια ολοκληρωμενη ακομα κ στην παραμικρη λεπτομερεια!! Ειναι τελειες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here