Ακυρώσεις και αναβολές εκδηλώσεων λόγω εξελίξεων

Λόγω των τρεχουσών σημαντικών πολιτικών εξελίξεων ανακοινώθηκαν ακυρώσεις εκδηλώσεων καθώς και αλλαγές ημερομηνιών.

Ταινίες
Η προγραμματισμένες ταινίες για την Πέμπτη 2 Ιουλίου «Σκοτεινός Τόπος», «Το μπλε δωμάτιο» και «Μαζί σου κι ας πεθάνω» αναβάλλονται. Οι νέες ημερομηνίες διανομής των ταινιών στους κινηματογράφους αναμένονται να οριστούν σύντομα.

Συναυλίες
Αναβολή της συναυλίας του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Άγιος ο Έρωτας» και με τη συμμετοχή των Τάνιας Τσανακλίδου, Ρίτας Αντωνοπούλου και Κορίνας Λεγάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από όλα τα σημεία προπώλησης μπορούν να ανταλλαχθούν στη Βάρδια, Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 250343.

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου στις 4/7 στην Αμφίπολη (με την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Κότσιρα) και στις 7/7 στο Ηράκλειο Κρήτης (με τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαίδη).

Φεστιβάλ
Η προγραμματισμένη έναρξη του Φεστιβάλ Φιλίππων με την πρεμιέρα της περιοδείας του Εθνικού Θεάτρου για τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μεταφέρεται μία μέρα νωρίτερα. Αντί για 4 & 5 Ιουλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, οι παραστάσεις θα δοθούν στις 3 και 4 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.
Ακύρωση του 19 ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αθήνας που θα διεξαγόταν στις 3, 4, 5 Ιουλίου στην Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια. Το φεστιβάλ Αμφίπολης, λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, αναβάλλει τη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου Αφροδίτης Μάνου και Γιάννη Κότσιρα που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21.00 στο αρχαιολογικό πάρκο Αμφίπολης. Παραστάσεις Η παράσταση Jesus Christ Superstar που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουλίου ακυρώνεται. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, σε Λάρισα (Τετάρτη 1η Ιουλίου), Λαμία (Πέμπτη 2 Ιουλίου), Τρίκαλα (Παρασκευή 3 Ιουλίου), Βόλο (Σάββατο 4 Ιουλίου) και Δελφούς (Κυριακή 5 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. Θα ακολουθήσει άμεσα ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν. Οι παραστάσεις της Επιδαύρου στις 10 και 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Η πρεμιέρα του «Προμηθέα Δεσμώτη» αλλάζει ημερομηνία και θα δοθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου στο Ευριπίδειο Θέατρο στη Σαλαμίνα. Οι παραστάσεις «Πριν το χάραμα» και «ΚΤΕΛ» θα ξεκινήσουν στις 12 και 10 Ιουλίου αντίστοιχα. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Αμάρτησα για το παιδί σου» την Τρίτη 30 Ιουνίου στην Ηλιούπουλη, το Σάββατο 4 Ιουλίου στη Νέα Μάκρη και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στη Νίκαια αναβάλλονται.

Παρουσιάσεις
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη παρουσίαση του Βιβλίου «Η εξαπάτηση» της Φαίης Κοκκινοπούλου την 1 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here