Αιφνίδια παραίτηση δικηγόρου στη δίκη της Αννυς-Πρόεδρος: «Εδώ δεν παίζουμε»

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Την παραίτησή της από τη θέση του συνηγόρου του Ναζίφ Αχμέντοφ, που κατηγορείται μαζί με τον πατέρα της μικρής Αννυς Σάββα Μπακαρτζιεβ ότι σκότωσε και τεμάχισε το κοριτσάκι, υπέβαλε σήμερα ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Γιάννα Παναγοπούλου.
 «Μετά απο συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτηση μου από την υπεράσπιση του Νικολάι Αχμεντοβ», ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος δεν επιθυμεί συνήγορο, ωστόσο το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να διορίσει από τον κατάλογο. Μάλιστα, αν τον «αρνηθεί», η διαδικασία θα επαναληφθεί με δεύτερο δικηγόρο, ενώ αν αρνηθεί και πάλι, η δίκη θα συνεχιστεί χωρίς να έχει στο πλευρό του συνήγορο.

Μετά από ολιγόλεπτη διακοπή το δικαστήριο  διόρισε νέο συνήγορο απο τον κατάλογο, ο οποίος αποδέχτηκε τον διορισμό του. Ο κατηγορούμενος δήλωσε «αποδέχομαι τον Δικηγόρο γι’ αυτή την συνεδρίαση, αλλα θα διορίσω δικό μου στην επόμενη», προκαλώντας την έκρηξη του Προέδρου της έδρας:

«Δεν παίζουμε εδώ. Ειναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνωμη κάθε δύο λεπτά. Μην έρθετε την Παρασκευή και ζητήσετε νέα διακοπή . Να διορίσετε  σήμερα  δικηγόρο για να ενημερωθεί » υπογραμμίζοντας πως στις αρχές Νοεμβρίου λήγουν τα 18μηνα προσωρινής κράτησης του πατέρα αλλά και της μητέρας της άτυχης Άννυ που ,επίσης, κάθονται στο εδώλιο».
Τελικα, το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή, με τον κατηγορούμενο να πρέπει να καταλήξει σχετικά με τις ενέργειες του έως τότε.  

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here