Αδιανόητη κτηνωδία: «Μητέρα» σκότωσε τον 11χρονο γιο της, φυλακίζοντας τον 3 χρόνια σε μια ντουλάπα

Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους. Η κτηνωδία της «μητέρας¨στο Λος Αντζελες ξεπέρασε κάθε όριο αντοχής. Οπως αποκαλύφθηκε, ο 11χρονος γιός της που βρέθηκε νεκρός στα τέλη Αυγούστου, βρισκόταν κλειδωμένος επί τρία χρόνια σε μιά ντουλάπα του σπιτιού όπου διέμενε η μητέρα του με τον πατριό του και τα άλλα τρία αδέλφια του.

Το ανατροχιαστικό είναι τα μεγαλύτερα σε ηλικία αδέλφια του άτυχου Yonatan Daniel Aguilar,  που εκτιμάται ότι είχε κάποιου είδους αυτισμό, γνώριζαν ότι ο 11χρονος ήταν «φυλακισμένος» μέσα στην ντουλάπα, όπου μετά βίας χωρούσε, αλλά δεν είπαν τίποτα γιατί τους ζήτησε η μητέρα τους να μην μιλήσουν.

Ο άτυχος Yonatan εξαφανίσθηκε το 2013, η μητέρα του Veronica Aguilar είπε στους γείτονες και του γνωστούς ότι πήγε σε κάποιο ίδρυμα στο Μεξικό. Παρά τις προηγούμενες καταγγελίες για κακοποίηση του, η αστυνομία και οι κοινωνικές υπηρεσίες δεν έκαναν καμία έρευνα.

Οπως αποκαλύφθηκε από έγγραφα στο δικαστήριο, τα οποία δημοσιεύει η Los Angeles Times, η Veronica Aguilar, κράτησε τον γιό της στην ντουλάπα της δίνοντα του διαρκώς σιρόπι που προκαλούσε ύπνο!

Η αστυνομία βρήκε το νεκρό παιδί, υποστισμένο, μόλις 15 κιλά, με μπουκαλάκια από το σιρόπι γύρω του και γεμάτο πληγές από την διαρκή κατάκλιση στα πλακάκια της ντουλάπας όπου με δυσκολία χωρούσε με λυγισμένα τα πόδια του.

Ο άνδρας της και θετός πατέρας του 11χρονου, Jose Pinzon, φαίνεται ότι αγνοούσε το περιστατικό. Οταν η γυναίκα του του είπε ο ο Υοnatan πέθανε και τον οδήγησε στη ντουλάπα, εκείνος έτρεξε και ειδοποίησε την αστυνομία.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here