Αδίστακτος «κυνηγός» ή παρανοϊκός, πυροβόλησε 20 ελαφάκια στην καρωτίδα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του παρανοϊκού δράστη, ο οποίος κατάφερε να εκτελέσει το τελευταίο χρονικό διάστημα πάνω από 20 ελαφάκια στην ευρύτερη περιοχή από τα Μαριτσά έως και τον Άνω Καλαμώνα!

Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρει η «Ροδιακή» εφημερίδα την υπόθεση αναμένεται να αναλάβει σύντομα η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας και της σοβαρότητας που παρουσιάζει καθώς ο δράστης, φέρεται να έχει στην κατοχή του πυροβόλο όπλο με το οποίο κινείται και εξολοθρεύει μεθοδικά, καθημερινά σχεδόν τα ελαφάκια αυτά.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, που προκαλεί ανατριχίλα αλλά και οργή, είναι ότι ο μανιακός αυτός δράστης, κατάφερε να εξοντώσει τα 20 αυτά ελαφάκια, πυροβολώντας τα όλα στην καρωτίδα!

Η διαπίστωση αυτή από τους θηροφύλακες την οποία φαίνεται να επιβεβαιώνει και η πρώτη έρευνα του ιατροδικαστή, φανερώνει ότι η υπόθεση δεν είναι ούτε απλή, αλλά ούτε και τα περιστατικά τυχαία.

Τα στοιχεία φανερώνουν ότι πρόκειται περί ατόμου αποφασισμένου και αδίστακτου, που κινείται με σχέδιο στην ευρύτερη περιοχή, εξολοθρεύοντας αποκλειστικά και μόνο ελάφια!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here