Αγωνιούν οι φίλοι του ηθοποιού Σταύρου Μαυρίδη

Έκκληση μέσω Facebook κάνει ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας προκειμένου να βρεθεί ο συνάδελφός του  Σταύρος Μαυρίδης, ο οποίος αγνοείται τις τελευταίες ημέρες.

Δεν απαντά στο κινητό του, δεν πήγε στο θέατρο για πρόβα, αλλά ούτε και στο σουβλατζίδικο στο οποίο εργαζόταν ευκαιριακά για τα προς το ζην

Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σειρά «Εγκλήματα» σε πρόσφατη εξομολόγησή του είχε πει:

  • «Αποπειράθηκα. Είχα ένα μαχαίρι και λέω δεν κόβω τις φλέβες μου; Μόλις όμως είδα ότι έβγαινε λίγο αίμα, ταρακουνήθηκα και είπα «θα ζήσω». Ξαναείδα το ηλιοβασίλεμα και το ανοιχτό πέλαγος και είπα ότι δεν αξίζει ο κόπος να πεθάνεις για 3.000 – 4.000 ευρώ. Αξίζει να δώσεις μια νέα μάχη και αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με θέληση και πείσμα όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, Έτσι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση που με έφερε να κάνω …stand up comedy σερβιρίσματος. Η ζωή άλλωστε είμαι πολύ πιο δυνατή από τον οποιονδήποτε θάνατο»

Πριν από ένα χρόνο σε τηλεοπτική εκπομπή είχε πει επίσης

«Μετά το θέατρο «Αλίκη» που κάψαν οι κουκουλοφόροι, αρχίζει μια αντίστροφη μέτρηση για εμένα, όπου χάνω το σουπερμάρκετ, χάνω το θέατρο Αλίκη και αρχίζει μία μακροσκελής περίοδος όπου χάνω το έδαφος κάτω από τα πόδια μου και μένω άνεργος για ενάμιση χρόνο. Ξαφνικά όταν λες «σε παρακαλώ, ένα τσιγάρο έχεις;», χάνεις την αξιοπρέπεια. Στο αδελφό, στον φίλο, στον συγγενή «Έχεις τρία ευρώ να περάσω σε παρακαλώ τη μέρα μου;». Ή να λες «θέλω μια τυρόπιτα να πάρω» και να μην έχεις, γιατί δεν έχεις μία να περάσεις το μήνα. Όλη αυτή η κατάσταση, με οδήγησε σε μία… Ξέρεις, κάθεσαι, κοιτάς το ταβάνι, περνάει η μέρα, ξημερώνει, έρχεται το ηλιοβασίλεμα, το μεσημέρι, νυχτώνει, βραδιάζει και είσαι με έναν συνεχή εφιάλτη. Θυμός, κατάθλιψη, είχα περίεργα φαντάσματα να με κυνηγάνε. Δεν χάνεις μόνο την αξιοπρέπεια, χάνεις όλο σου το είναι, γιατί σας είπα στην αρχή ότι πέρασα μία περίοδο ξεγνοιασιάς. Αυτό που δεν υπάρχει σήμερα. Όλη η Ελλάδα το περνάει και είχα πάρει την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα. Την έξοδο από την ίδια τη ζωή.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here