Αγωνία για τον Πουλίδο του Ολυμπιακού -μάλλον έπεσε θύμα απαγωγής στο Μεξικό

Η αστυνομία του Μεξικού έμμεσα επιβεβαίωσε ότι  το  πρωί (εκεί στις 2 τη νύχτα) απήχθη ή πάντως χάθηκε και θεωρείται αγνοούμενος  ο επιθετικός  του Ολυμπιακού  Άλαν Πουλίδο.

Δεκάδες αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν πεζοί  για την ανεύρεσή του και σηκώθηκε ελικόπτερο της ομοσπονδιακής αστυνομίας για να ερευνήσει από αέρος  την περιοχή   Ταμαουλίπας από όπου φέρεται ότι απήχθη  ή εθεάθη για τελευταία φορά με την σύντροφό του, Ιλεάνα Σάλας –αυτό επιβεβαιώθηκε και από τον αδελφό του  Αρμάντο.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή, αλλά και  με τις Αρχές του Μεξικού, χωρίς όμως να μπορεί να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για απαγωγή.

Απ΄ όσο γνωρίζουμε (και σε αυτές τις περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ελάχιστα)  δεν έχει υπάρξει  επικοινωνία για λύτρα.

Κάποια μεξικανικά ΜΜΕ πάντως δεν δείχνουν βεβαιότητα ότι πρόκειται για απαγωγή και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Παουλίδο θεωρείται αγνοούμενος.

Πριν από λίγη ώρα τα μεξικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Σάλας όχι μόνον έχει βρεθεί, αλλα έχει δώσει και κατάθεση στην οποία λέει ότι  ενώ επέστρεφαν σπίτι απο ένα πάρτι,  ένα φορτηγάκι έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητό τους και έξι ένοπλοι κουκουλοφόροι τους απήγαγαν. Λίγο αργότερα την άφησαν ελεύθερη στην είσοδο ενός πάρκου.

Ομως αυτή την πληροφορία δεν μπορέσαμε να τη διασταυρωσουμε ακόμη και τη μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here