Αγρότες: Αποφάσισαν κινητοποιήσεις απ΄ το νέο χρόνο

Κινητοποιήσεις, με νέα μπλόκα ετοιμάζουν, από το νέο έτος οι αγρότες, εκπρόσωποι των οποίων πραγματοποίησαν σύσκεψη το μεσημέρι στη Λάρισα, μετά από κάλεσμα του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των μπλόκων.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες προσανατολίζονται να στήσουν πανελλαδικά μπλόκα τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου. Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, μία εβδομάδα νωρίτερα, τα τρακτέρ θα βγουν στις πλατείες των χωριών, ενώ τα σημεία στα οποία θα «στρατοπεδεύσουν» τα τρακτέρ σε κάθε νόμο, θα αποφασιστούν εν ευθέτω χρόνω από τις τοπικές συντονιστικές των μπλόκων.

Μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας ανέφερε πως οι αγρότες έχουν τα ίδια αιτήματα με πέρυσι και κάποια επιπρόσθετα.

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο κοινής καθόδου και με τους υπόλοιπους αγρότες που πέρυσι έδωσαν τον αγώνα σε άλλα μπλόκα χωρίς κοινό συντονισμό, είπε πως η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλοκων δεν αποκλείει κανέναν αγρότη από τη συμμετοχή του στην κινητοποίηση «με τα αιτήματα που έχουμε και την γραμμή πάλης που είναι ενάντια στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της κυβέρνησης, των τραπεζών και του μεγάλου κεφαλαίου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here