Αγριεύει η διαπλοκή-«Ποινικός πόλεμος» από ΝΔ-καναλάρχες για να ακυρώσουν τον διαγωνισμό-Μήνυση κατά Κρέτσου-Επιτροπής Αδειών για κακουργήματα

Η διαπλοκή δίνει αγώνα επιβίωσης αξιοποιώντας στην ύστατη μάχη της όλα τα όπλα που διαθέτει. Τελευταία επιλογή, η μεταφορά της σύγκρουσης με τη κυβέρνηση στο ποινικό-δικαστικό επίπεδο. 

Επικεφαλής της μάχης έχει τεθεί πλέον η ΝΔ η οποία οποία κατέθεσε στον Αρειο Πάγο μάλιστα, δια των μελών της στην Επιτροπή θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου σχετικά με τον έλεγχο του πόθεν έσχες του επίδοξου καναλάρχη Χρήστου Καλογρίτσα.

Η μήνυση αφορά όλα τα στάδια του διαγωνισμού, δηλαδή όχι μόνο τη διενέργειά του, αλλά και τον έλεγχο του πόθεν έσχες των υποψηφίων καναλαρχών ή των υπερθεματιστών.

Όπως τόνισε στον Σκάι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Μάκης Βορίδης δύο από τα αδικήματα που περιγράφονται στην μήνυση έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα.

Λίγο νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, είχε καταθέσει μήνυση για κακουργηματική ψευδή βεβαίωση με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου κατά της Επιτροπής που ήλεγξε τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και σε βάρος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό που συνέταξε η αρμόδια επιτροπή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here