Αγγελοπούλου: Αγρια υπόθεση τα ΜΜΕ – Δεν θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων

Τους λόγους για τους οποίους έφυγε από την Ελλάδα προσπαθεί να εξηγήσει στην Καθημερινή η Γιάννα Αγγελοπούλου σε  συνέντευξή της

Αρνείται  ότι μετακινήθηκαν οι οικονομικές δραστηριότητες της εταιρείας για λογους φορολογικους και λέει ότι στην Ελλάδα δεν αξιοποιούνται οι ικανοί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έβρισκαν πια επιχειρηματικες ευκαιρίες στον τόπο τους

Για τα τηλεοπτικά θέματα λέει

«Ο κοσμος των ελληνικων ΜΜΕ ειναι άγρια υπόθεση Οπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα προκύψει ένα καλύτερο τηλεοπτικό προϊόν, που είναι το ζητούμενο. Ούτε θα δημιουργηθεί κόσμος αγγέλων»

Για τις σχέσεις της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέει :

«Το προσέγγισα γιατί είδα μια απόπειρα καινούργιων ανθρώπων- και νέων, κυρίως όμως καινούργιων- να δουν τα πράγματα αλλιώς σε μια Ελλάδα κουρασμένη. Μίλησα μαζί τους, σημειώστε ότι το έκανα πηγαίνοντας στα γραφεία στη Βουλή αρχικά και αργότερα στο Μαξίμου, το φως κάνει καλό σε αυτές τις υποθέσεις. Θεώρησα ότι θα τους ήταν χρήσιμο, συνέβαλα στο να γίνουν επαφές με το διεθνές σύστημα.»

«Κάποιες στιγμές είδα τα πράγματα να παίρνουν δρόμο ολισθηρό και για αυτό αισθάνθηκα υποχρεωμένη να θυμίσω τις θεμελιώδεις αρχές που θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν είναι νοητό να χάσει, αναφέρομαι στην ευρωπαϊκή της ταυτότητα. Από εκεί και πέρα, άλλοτε κρύο άλλοτε ζέστη…»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here