Άρον-άρον γκρέμισαν τον χώρο που έβγαλε Ολυμπιονίκη οι Δραμινοί

Παραμονή του μεταλλίου της ξεχωριστής Ελληνλιδας αθλήτριας στη σκοποβολή Άννας Κορακάκη, ο δήμος έσπευσε να γκρεμίσει το χώρο στον οποιο αθλούνταν η 20χρονη πρωταθλήτρια.

Ο χώρος που ήταν ντροπή για τον αθλητισμό και την αυτοδιοίκηση, «εξαφανίστηκε» μέσα σε λίγες ώρες. Όμως δεν έπαυε να ειναι ο χώρος που έβγαλε μια ολυμπιονίκη και που όσο και να ντροπιάζει υπουργείο Αθλητισμου και δήμο, ήταν τιμή για τον προσωπικό αγώνα της 20χρονης αυτής Δραμινής. Έδειχνε ζωντανά το πείσμα και τη θέλησή της. Και για να κάνουμε και την «αυτοκριτική» μας (παρότι οι δημοσιογράφοι διόλου αποφασιστικό ρόλο δεν παίζουμε στα μέσα στα οποία εργαζόμαστε), ούτε τα ΜΜΕ τιμήσαμε όσο έπρεπε τον προσωπικό  αγώνα αυτής της αθλήτριας. Όπως δίκαια  παραπονέθηκε  και η μητέρα της, όταν η Κορακάκη πήρε το χρυσό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έπαιξε στην τηλεόραση ένα τρίλεπτο ερασιτεχνικό βίντεο και μετά (όπως και πριν) σιγή ιχθύος…

Όσο για το «αυτοσχέδιο σκοπευτηριο» ήταν  ένα όντως πολύ πρόχειρο κατσκεύασμα που όμως δεν έπαυε να έχει την ξεχωριστή σημασία του -και σάμπως έχει άλλο σκοπευτήριο η Δράμα και γκρέμισε την «παράγκα»;

Ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι είχε γνωστοποιήσει στην οικογένεια ότι θα κατεδάφιζαν το πρόχειρο σκοπευτήριο στο οποίο χρονια αθλούνταν η Άννα και άλλοι  και απο το οποίο έβγαλε με την προσωπική της μάχη, παρά τις άθλιες συνθήκες που τώρα όλοι θέλουν να κρύψουν, πολλές διακρίσεις.

ΠΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ

ΜΕΤΑ
Η απάντηση του δημάρχου για την κατεδάφιση
«Το συζητήσαμε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες με τον προπονητή και πατέρα της Άννας Κορακάκη. Αποφασίσαμε να καθαρίσουμε τις ανεπίτρεπτες εγκαταστάσεις όπου αγωνίζεται η Άννα και τα άλλα παιδιά.  Αυτό που δεν κάνει το επίσημο κράτος αναλαμβάνουν να το κάνουν οι δήμοι με τα πενιχρά έσοδα που έχουν δημιουργώντας τις κατάλληλες υποδομές για τους  αθλητές. Θα τοποθετήσουμε εκεί ένα κοντέινερ», είπε ο δήμαρχος της Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος. Προφανώς εννοεί ότι το κοντέινερ θα είναι αξιοπρεπής εγκατάσταση εικάζουμε….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here