Άντιδράσεις για τις δηλώσεις Μάρδα περί προσφύγων-επενδυτών

Οι δηλώσεις του Δ.Μάρδα για την διευκόλυνση των προσφύγων ή μεταναστών που θα επενδύσουν πάνω από 250.000 ευρώ στην Ελλάδα προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες! Αρκεί «να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση» όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας. Μπράβο.

» Μαζί με το μεταναστευτικό η κυβέρνηση λύνει και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι Έλληνες – με αυτά που ακούν -θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλες επενδυτές» αναφέρει Το Ποτάμι.

«Ούτε σαρδάμ δεν δικαιολογεί τις δηλώσεις Μάρδα. Την ώρα που διώχνουμε επενδύσεις με ιδεοληψία και ανικανότητα, εμπαίζει τους απελπισμένους», σχολίασε στο τουίτερ ο Ψ. Θεοχάρης.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών είχε μιλήσει  στο ΒΗΜΑ 99,5 για σχέδιο με το οποίο θα εξετάζεται το οικονομικό προφίλ προσφύγων και μεταναστών.«Εάν υπάρχουν κάποιοι εξ’ αυτών που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στη χώρα θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής» εξήγησε ο κ. Μάρδας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here