΄Αδωνις: «Αν ο Παπαγγελόπουλος έχει λάβει άτυπη ενημέρωση για την Novartis, θα τον πάω φυλακή»

Tην πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, εξέφρασε το πρωί της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τους Παπαγγελόπουλο και Τουλουπάκη για την περίπτωση που ο υπουργός έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά με το περιεχόμενο της δικογραφίας και άρα έτσι γνωρίζει από πριν τα ονόματα που περιέχονται σε αυτήν, τότε, οι δυο τους έχουν παραβιάσει το Σύνταγμα και πρέπει να απολογηθούν για αυτό. «Αν ο Παπαγγελόπουλος έχει λάβει άτυπη ενημέρωση για την Novartis, θα τον πάω φυλακή», είπε χαρακτηριστικά.

Είναι σπουδαίο ζήτημα για την δημοκρατία μας να παραβιάζεται κατ’ αυτό τον τρόπο το Σύνταγμα και γι’ αυτό το λόγο αύριο θα καταθέσω μήνυση εναντίον τους, είπε ο κ. Γεωργιάδης στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

Ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και χαρακτηρίζει την κίνηση μεθοδευμένη από την κυβέρνηση, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, ο κύριος Τσίπρας είναι «πανικόβλητος» μετά το συλλαλητήριο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here