Υπεκυψε τελικά ο 33χρονος ποδοσφαιριστής απο την Ηλεία, που βρέθηκε τραυματισμένος στις γραμμές του μετρό στην Ομόνοια

 

Ο άνδρας που  βρέθηκε τραυματισμένος σήμερα στις 02:00 το «πρωί» στις ράγες του μετρό στην Ομόνοια και που απεγκλωβιστηκε από την Πυροσβεστικη για να διακομισθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, τελικά υπέκυψε στα τραύματά του

Εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στις γραμμές του τρένου και απο τι προκλήθηκαν τα τραύματα -δεν ξέρουμε καν αν ήταν ήδη τραυματίας ή τον παρέσυρε το τρένο. Πάντως απεγκλωβιστηκε ζωντανός από τις ράγες και ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Επροκειτο δυστυχώς για ένα νέο άνδρα, τον 33χρονο ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κασκουτη, από τον Πλάτανο Ηλείας,  πατέρα ενός μικρού αγοριού

Σύμφωνα με πληροφοριες έπεσε στις γραμμές λιγο μετά τα μεσάνυχτα και  και απεγκλωβίστηκε δύο ώρες αργότερα. Δεν ξέρουμε αν υπήρχαν μάρτυρες που να είδαν τι συνέβη.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο Δημήτρης Κασκούτης ήταν ταλέντο στο ποδόσφαιρο. Είχε ξεκινήσει να παιζει επαγγελματικά στον Ερμή Πλατάνου και συνέχισε στον Πανηλειακό και αργότερα στο Αιγάλεω. Τελευταία είχε αγωνιστεί σε ομάδες του τοπικού της Ηλείας, όπως τα Μακρίσια, το Λαμπέτι και άλλες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here