«Σφήνα» Σαββίδη στη χορηγία Μαρινάκη και ΟΠΑΠ για τη Super League

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην αφήσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ΟΠΑΠ να «παίξουν» μόνοι τους όσον αφορά τη χορηγία της Super League. Η εταιρεία Dimera Media συμφερόντων του προέδρου του ΠΑΟΚ κατέθεσε πρόταση για την χορηγία της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μέχρι σήμερα η Λίγκα είχε δεχτεί δύο προτάσεις, από τον ΟΠΑΠ και την Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η προσφορά του ΟΠΑΠ περιελάμβανε δύο προτάσεις: Η πρώτη προβλέπει χορηγία τεσσάρων ετών αντί 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο και 2 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ για τον τρίτο χρόνο και 3 εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο. Συνολικά δηλαδή η πρόταση του ΟΠΑΠ μπορεί να φτάσει τα 8,775 εκατομμύρια ευρώ. Η δεύτερη είναι για κλειστό τετραετές συμβόλαιο που φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ.

Η πρόταση της εταιρείας Alter Ego αφορά χορηγία δύο ετών με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο. Συνολικά φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τώρα ήρθε η πρόταση της Dimera Media που είναι κατά 500.000 ευρώ καλύτερη από εκείνη της Alter Ego. Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Print Friendly

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here