Σε σημείο μηδέν οι διαπραγμτεύσεις για τη μεταγραφή Μπέργκ στα ΗΑΕ

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Αλ Αΐν και την πλευρά του Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός και ο εκπρόσωπός του, πιέζούν τον Παναθηναϊκό να δεχθεί την προσφορά της Αλ Αΐν αλλά οι πράσινοι δεν υποχωρούν και διαμηνύουν ότι αν η διοίκηση της Αλ Αΐν δεν ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τα 2.5 εκ. ευρώ, δεν υπάρχει σημείο συζήτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, κατέστησε σαφές προς τον Μπεργκ και τον ατζέντη του ότι εάν η προσφορά της ομάδας των ΗΑΕ δεν πλησιάσει το ποσό της ρήτρας που θα πάρει το «τριφύλλι» εάν παραχωρήσει τον Σουηδό (5.2 εκ. ευρώ), τότε σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρήσει η υπόθεση.

Οι Άραβες ποντάρουν πάρα πολύ και στην επιθυμία του Μπεργκ να αποχωρήσει από τον αθηναϊκό σύλλογο και θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα η ελληνική ομάδα θα αποδεχθεί την πρόταση που έχουν καταθέσει.

Ο διεθνής στράικερ είχε απευθείας επαφή και με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο, στον οποίο ξεκαθάρισε τις προθέσεις του τονίζοντάς του ότι τα χρήματα που του δίνει η ομάδα των Εμιράτων είναι πάρα πολλά (9 εκ. ευρώ για 3 χρόνια) και δεν μπορεί να αρνηθεί τέτοια προσφορά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here