ΝΔ: Το παράλληλο νόμισμα επιλογή όλης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

Κσι πριν αλέκτωρ φωνήσαι… Η ΝΔ όπως ήταν προβλέψιμο, επανέφερε σήμερα το αίτημα της «να υπάρξει εξεταστική επιτροπή που θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια», Αφορμή η σημερινή συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, στον Σκάι, όπου αναφέρει ότι ο Αλ. Τσίπρας του έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, μετά την αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου του για παράλληλες πληρωμές, που έγινε στο σπίτι του τον Σεπτέμβριο του 2014.

«Οι νέες σημερινές δηλώσεις του κ. Βαρουφάκη επιβεβαιώνουν την αναγκαιότητα να υπάρξει εξεταστική επιτροπή που θα φέρει στο φως όλη την αλήθεια. Για όσα προετοίμαζε ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του. Μόνο έτσι θα μάθουμε τι ακριβώς έκαναν, που το πληρώνουμε τόσο ακριβά για πολλά χρόνια» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Όπως επισημαίνει η Ν.Δ. «είναι πλέον σαφές ότι η προετοιμασία για παράλληλο νόμισμα και οι πολιτικές που μπορούσαν να οδηγήσουν σε έξοδο από την Ευρωζώνη ήταν επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σύνολό της».

«Πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ευθύνες τους, στη συνείδηση των πολιτών, δεν παραγράφονται ποτέ» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here