Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης να μην παριστάνει τον χθεσινό- Εχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση

 

Να συνειδητοποιήσει ότι έχει ακόμη μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση, από τα να ζητά συνεχώς εκλογές για να κρύψει το άγχος του, κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη, η κυβέρνηση.

Απαντώντας στην άκρως επιθετική ομιλία του, κατά τα επίσημα εγκαίνια των νέων γραφείων, το γραφείο του Πρωθυπουργού, επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει άγχος από την διάψευση των προσδοκιών του και τα θετικά στοιχεία για την ελληνική οικονομία καθώς και για το ξεσκέπασμα της διαπλοκής που λεηλάτησε το τόπο.

Οπως αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι χθεσινός να μιλά για περικοπές και καταστολή. Υπήρξε μέλος της κυβέρνησης που έκανε 11 περικοπές στις συντάξεις και αποδύθηκε σ΄ένα όργιο καταστολής των κινητοποιήσεων, προκαλώντας την παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της κυβέρνησης στον κ. Μητσοτάκη:

Ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να κρύψει το άγχος του: Το άγχος που του προκαλούν τα στοιχεία και οι προβλέψεις – ακόμα και σημερινές – για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Το άγχος του για το σταδιακό ξεσκέπασμα της διαπλοκής, που λεηλάτησε τις προηγούμενες δεκαετίες τον τόπο. Το άγχος  του για την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Γι` αυτό προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση. Δυστυχώς  γι` αυτόν, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να εκφωνεί ομιλίες όπως η σημερινή.

Θα του προτείναμε πάντως να μετριάσει τις αναφορές του «στους τίμιους και εργατικούς Έλληνες», γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να θυμίζει στην κοινή γνώμη τα Panama Papers, αλλά και τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του και του «Κήρυκα Χανίων». Θα του προτείναμε επίσης να μην παριστάνει τον χθεσινό, όταν μιλάει για συντάξεις και καταστολή. Υπήρξε μέλος μιας κυβέρνησης που περιέκοψε έντεκα φορές τις συντάξεις και κατέφυγε σε ένα μαζικό, συστηματικό και διαρκές όργιο καταστολής εναντίον πολιτών, προκαλώντας τις αντιδράσεις ακόμα και της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση. Καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here