Κάτι τρέχει με τον Μπέργκ-Φήμες ότι τα βρήκε με ομάδα των Αραβικών Εμιράτων

Εντονη φημολογία ότι ο  Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Αλ Αΐν, έχει αναπτυχθεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Η ίδια φημολογία αναφέρει συμφωνία του παίκτη με το σύλλογο για 2+1 χρόνια έναντι ετήσιων απολαβών που θα ξεπερνούν τα 3 εκ. ευρώ το χρόνο, δηλαδή τριπλάσια χρήματα απ΄ αυτά που εισπράττει στους «πράσινους».

Όσο για την αποζημίωση του Παναθηναϊκού; Προς το παρόν άγνωστη, αλλά σε κάθε περίπτωση πολύ μικρότερη από τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Μπεργκ και είναι 10 εκ. ευρώ, αν και σε ενδεχόμενη μεταγραφή του ο Παναθηναϊκός δεν θα καρπωθεί παρά μόνο το 55%.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο Τwitter  εμφανίστηκε βίντεο που εμφάνιζε τον Σουηδό επιθετικό έξω από τα γραφεία της Αλ Αΐν. Σε αυτό φαίνεται, αν και το πλάνο είναι μακρινό και τα πρόσωπα με πλάτη γυρισμένη, ο ποδοσφαιριστής συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τον εκπρόσωπό του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επικοινώνησε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ισχυρίστηκε προς τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον πελάτη του, παρά μόνο δυο κρούσεις από ομάδα της Κίνας και την Αλ Αΐν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here